Kunstenaar: Francisca Henneman

Francisca Henneman is een kunstenaar die sculpturen maakt en daarnaast een specifieke eigen sieradenlijn heeft.

Francisca werkt met materialen als industrieel rubber en silicone. Haar sculpturen en haar sieraden kennen veelal organische vormen die verwijzen naar natuur of natuurlijke groei. Ze construeert haar werken door bochten en bogen te laten meanderen en met elkaar te verbinden. Iedere sculptuur en ieder sieraad is verschillend maar altijd met vloeiende en golvende lijnen en soms voorzien van verrassende blikvangers.

Het industrieel materiaal waar ze mee werkt, paart ze veelal aan traditioneel haakwerk, waardoor een systematische opbouw ontstaat. De combinatie van nieuw materiaal met een conventionele techniek, resulteert in een verrassende spanning bij zowel sculpturen als sieraden.

Kunst & Gifts biedt zowel sculpturen als sieraden van Francisca aan. Al haar werken zijn uniek. Bij de aankoop van een werk ontvang je een certificaat van echtheid.

Overweeg je een werk van Francisca aan te kopen? Weet dan dat je geen enkel risico loopt. Want ben je straks toch niet helemaal blij met een aankoop? Altijd geld terug! Onder 'retourneren en verzenden'  kun je lezen hoe terugsturen gaat en we begeleiden je daarin graag. Neem eventueel contact op via de contactpagina!

 

© 2020 - 2023 Kunst & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel