Kunstvrienden


Dompel je onder in de wereld van verbeelding en ontdek meer over kunst, kunstenaars, exposities en trends. Word Kunstvriend van Kunst & Gifts en verrijk jezelf met inzichten, schoonheid en creativiteit!

En met contacten, want samen met andere Kunstvrienden ga je op bezoek in ateliers en bezoek je exposities en andere bijeenkomsten. Je kunt rekenen op minimaal drie bijeenkomsten per jaar. Via de speciale edities van onze nieuwsbrief voor Kunstvrienden, lees je meer over het Vriendenprogramma. Natuurlijk ook over exposities, kunstenaars, kunsttechnieken en -materialen.

Je Kunstvriendschap kost € 4,- per maand (excl. de kosten voor eventuele borrels of etentjes verbonden aan een bijeenkomst). Je Kunstvriendschap is persoonlijk en niet overdraagbaar. Kunstvriend ben je voor een jaar vanaf het moment van het ingaan van de vriendschap. Wil je je vriendschap opzeggen, doe dat dan minimaal een maand voor het verlopen van een vriendschapsjaar.

Het vriendenprogramma start eind maart 2022 met een kick-off, waarna er begin september en tegen het einde van het jaar nog twee bijeenkomsten volgen. We brengen je zo snel mogelijk op de hoogte van meer details! 


© 2020 - 2023 Kunst & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel