Bestellen zonder risico, verzenden en retourneren


Hieronder kun je alles lezen over onze betalingsmogelijkheden, verzending en de wijze van retoureneren.

Maar heb je nu een vraag of wil je overleg over bijvoorbeeld een kunstwerk of kunstkado dat je hebt uitgezocht?  Stuur dan een mailtje naar info@kunst-gifts.nl of app 06 546 759 68. We doen er alles aan om je blij en tevreden te maken met je Kunst of Gifts!

BESTELLEN ZONDER RISICO

Als je bij Kunst & Gifts een bestelling plaatst, loop je geen risico. Want bevalt een kunstwerk of artikel je achteraf toch niet, kun je het retourneren en krijg je je geld terug. Hoewel je bij ons ook achteraf kunt betalen en in gedeelten! Je kunt bij je bestelling voor alle betalingsmogelijkheden kiezen. Dat geeft je vertrouwen en zekerheid. 

VERZENDEN

Allereerst: bij grotere of zwaardere kunstwerken, nemen we eventueel graag contact op om persoonlijke aflevering door ons te bespreken.

  • verpakking

We pakken ieder kunstwerk en iedere gift zo feestelijk mogelijk en gratis in. Kunstwerken verpakken we met extra bescherming.

  • kunstkadootje

Bij aankopen boven een bepaald bedrag voegen we er een kunstkadootje namens onszelf bij. Dat doen we omdat we blij zijn met je aankoop en je daarvoor hartelijk willen bedanken!

  • ander adres?

Wil je je aankoop naar een ander adres laten versturen met een berichtje van jou er bij? Je kunt dat bij de bestelling aangeven met de inhoud van het bericht. We doen er een kaartje bij waar dat op komt te staan. Dat verzorgen we graag voor je. 

  • levertijd: 1 tot 3 dagen

Alle Kunst en Gifts die worden besteld, bieden we zo snel mogelijk aan bij PostNL. Als je voor 11.00 uur een bestelling plaatst, dan bieden we die in principe nog dezelfde dag aan voor verzending. Bestellingen geplaatst op zaterdag of zondag worden op maandag of dinsdag verstuurd.

Bij aankoop van een kunstwerk moeten we soms eerst contact leggen met de kunstenaar. En misschien zijn er andere onvoorziene omstandigheden waardoor we je aankoop niet per omgaande kunnen leveren. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Is een bepaalde datum voor jou cruciaal om je aankoop binnen te hebben? Ook dat kun je vermelden bij de bestelling. We gaan er altijd voor om die datum te halen.

  • verzendkosten binnen Nederland vanaf €40,00 gratis!

Wanneer je bestelling boven de € 40,- is, berekenen we geen verzendkosten.
Tot € 40,- bedragen de verzendkosten in Nederland € 4,95 en buiten Nederland € 7,95. 

RETOURNEREN

Is een kunstwerk of een kunstartikel anders dan je had verwacht? Of een ander werk of kunstartikel spreekt je achteraf meer aan? Of mankeerde er misschien iets aan het werk? Mail naar info@kunst-gifts.nl of app of bel naar 06 546 759 68. We helpen je graag met een oplossing.

Maar wil je een werk of artikel zondermeer terugsturen? Lees dan hieronder hoe dat gaat en maak gebruik van het herroepingsformulier dat onderaan dit artikel staat. 

  • twee weken de tijd om te annuleren

Natuurlijk mag je iedere aankoop zonder verdere toelichting annuleren, en dat kan tot 14 dagen na ontvangst. Je hebt dus twee weken de tijd om nog eens over je aankoop te denken en er aan te wennen. Als je je aankoop toch wil annuleren, gebruik je een zogenaamd herroepingsformulier. Dat formulier vind je hier onderaan. Vul het in en mail aan ons door. Je kunt het formulier ook printen en per post versturen (Kunst&Gifts, Schoutenkampweg 48, 3768 AG Soest).

  • daarna twee weken de tijd om terug te sturen

Na de 14 dagen tijd die je hebt om te annuleren, heb je vervolgens nog 14 dagen om je aankoop terug te sturen. Zorg dat je die zoveel mogelijk in originele staat en verpakking terugstuurt. Het hele bedrag van je aankoop, inclusief de verzendkosten naar jou, krijg je van ons teruggestort. En dat binnen 4 dagen nadat we je aankoop terug hebben ontvangen, mits die vanzelfsprekend in goede staat verkeert.

Je kunt je aankoop retourneren via PostNL. Daarvoor geef je je aankoop af bij een PostNL-locatie. De kosten van verzending van je aankoop vanaf jouw adres naar ons, de retourverzendkosten, komen voor jouw rekening. Die kosten hangen af van omvang en gewicht van een kunstwerk of artikel, maar liggen in principe rond € 6,50 en € 13,50 euro. We hebben er voor gekozen om de retourverzendkosten niet te verdisconteren in de prijs van een werk of artikel. Veel toonaangevende webshops kiezen voor dit systeem.

Bij grotere of zwaardere kunstwerken, nemen we graag contact met je op om het werk bij je op te halen. Daarvoor maken we dan een afspraak voor wat betreft tijd en plaats. De kosten daarvan zijn € 15,- die we verrekenen met het aankoopbedrag.

  •  uitzondering bij maatwerk

Maatwerk valt wettelijk gezien buiten het recht op retour. Er is sprake van maatwerk wanneer we een kunstwerk leveren op basis van jouw wensen voor wat betreft formaat, inlijsting e.d. Ook het speciaal voor jou afdrukken van foto’s valt onder maatwerk.

  • omruilen

Als je je aankoop om wilt ruilen, doen we net alsof het een nieuwe aankoop is. De retourverzendkosten van je eerste aankoop zijn voor jou, en je krijgt je nieuwe kunstwerk of artikel gratis toegestuurd.

Als je kunstwerk of artikel beschadigd aankomt, ruilen we het graag en gratis voor je om. Als je geen ander kunstwerk of artikel wilt ontvangen zijn alleen de retourverzendkosten voor jou.

Download herroepingsformulier

© 2020 - 2023 Kunst & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel