Disclaimer


Kunst & Gifts is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Kom je desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen we je reactie bijzonder op prijs. Je kunt zelf kiezen op welke manier je ons een en ander wilt laten weten. Alle benodigde gegevens kun je vinden onder 'Contact'. Binnen enkele werkdagen zullen we je melding behandelen en eventueel actie ondernemen.

Privacy

Wanneer je per e-mail of met behulp van een webformulier reageert, worden je gegevens met uiterste discretie verwerkt en niet aan derden overgedragen. Alle informatie die je ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor je ze hebt afgegeven. Zie voor verdere informatie over uw privacy en hoe wij daar mee omgaan op onze privacy pagina.

Cookies

Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. We gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers deze website gebruiken en er rapportages over te krijgen. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Recht om vergeten te worden

Je hebt altijd het recht om vergeten te worden. Wij zullen na je aanvraag direct en zonder verdere vragen je gegevens wissen. Hebben wij uw gegevens ook aan derden gegeven dan zullen wij hen ook vragen de gegevens te wissen. Deze service is altijd zonder kosten voor jou.

Aansprakelijkheid 

Het samenstellen en onderhouden van deze site doet Kunst & Gifts zo zorgvuldig mogelijk. (Type)fouten die ondanks dat ontstaan, kunnen nooit de aanleiding zijn om een overeenkomst met Kunst & Gifts te mogen claimen of te veronderstellen. Kunst & Gifts is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het gebruikmaken van de informatie op de website. Kunst & Gifts streeft ernaar deze website vrij te houden van schadelijke elementen, zoals virussen, maar kan er niet voor instaan dat deze website daarvan geheel vrij is. Kunst & Gifts niet aansprakelijk voor schade die het gebruik van deze website kan hebben voor de werking van computerapparatuur of software. Kunst & Gifts is ook niet verantwoordelijk voor de werking en de inhoud van andere websites waarnaar op deze website wordt verwezen, zoals door middel van hyperlinks.

© 2020 - 2023 Kunst & Gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel